Corona virus (COVID-19)

Vi kan åbne igen med corona-regler

Vi følger løbende udviklingen i myndighedernes anbefalinger, så derfor kan vores retningslinjer ændre sig. BA beklaget de gener dette måtte medføre for alle implicerede.

Det er en uvant situation for alle. Fodbold er noget man udfører kollektivt og vi brænder alle for at komme i gang med at dyrke verdens sjoveste spil, men vi er nød til at tage dette alvorligt. Alle har et ansvar, hvis vi skal have inddæmmet virussen.

OBS: Guidelines for opstart af vores træning

Her en guidelines for, hvordan vores "Corona" træningen skal afvikles efter myndighedernes anvisninger. Læs mere her [opdateret 10-06-2020].

Har du spørgsmål, så send en mail til info@borneakademi.dk eller ring på 2361 0177.

Kalenderen er opdateret

Vores træninger i MSC fredag d. 27/3, 3/4, 17/4, 24/4 og 1/5 og MBA tirsdag d. 31/3, 14/4, 21/4, 28/4 og 5/5 vil blive flyttet til andre dage. Følg med i vores kalender.

De øvrige aflyste træninger (PRO LEVEL morgentræning og vores åbne træningen) vil blive erstattet at nye datoer, når vi har en overblik over situationen.

PS: Vi bliver kontaktet omkring enkeltmands træninger. Da regeringen har åbnet op for, at udendørs aktiviteter uden kropskontakt, kan foregå individuelt eller i små grupper, tilbyder vi specifiktræning for 1-2 personer efter Sundhedsmyndighedernes anvisninger. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Overblik
 

MSC Vores træninger fredag d. 27/3, 3/4, 17/4, 24/4 og 1/5 vil blive flyttet til en anden dag. Følg med i vores kalender.
   
MBA Vores første træning tirsdag d. 1/3, 14/4, 21/4, 28/4 og 5/5 vil blive flyttet til en anden dag. Følg med i vores kalender.
   
Åbne MSC De åbne MSC træninger den 15/3 og 22/3 er aflyst. Vi vil tilbyde nye træninger. De spillere, som ikke deltager på MSC vil blive tilbudt et wildcard til vores almindelige træninger på MSC.
   
Åbne MBA De åbne MBA træninger den 13/3 og 20/3 er aflyst. Vi vil tilbyde nye træninger. De spillere, som ikke deltager på MSC vil blive tilbudt et wildcard til vores almindelige træninger på MSC.
   
Morgen-træning De 2 aflyste morgentræninger for deltagerne på PRO LEVEL MORGENTRÆNINGEN flyttes til andre datoer, når vi har en overblik over, hvor længe vi skal lukke ned.