Pro Level Camp

Ta' på fodbold camp

Velkommen og tillykke med din invitation til PRO LEVEL CAMP.
Spillere fra vores AKADEMI LEVEL 1 bliver inviteret til denne lukket camp af BA, da vi mener du har det særlige, der skal til for at blive udfordret på et højere niveau.

Drengene skal træne og leve som professionelle fodboldspillere i tre dage. Træningen varetages af certificeret trænere fra borneakademi.dk.

Ligeledes får hver spiller foretaget en vurdering, som optimere det bedste fra den traditionelle faglige spillervurdering med en sansemotorisk screening, som indgår i individuelle aftaler gældende for et år ad gangen på vores akademier.

COVID-19 tryghedsgaranti:
Vi er alle i en situation, hvor tingenes tilstand skifter hurtigt. Vi tager alle forhåndsregler, og følger myndighedernes anvisninger meget nøje. Skulle vores planlagte arrangement blive aflyst pga COVID-19, tilbagebetales pengene. Omvendt. Med det nuværende forsamlingsforbud opkræves betalingen. Det synes vi er mest fair for alle.
Hvis du har spørgsmål hertil, så kontakt os endelig.

Træningsindhold:
Træningen vil tage udgangspunkt i vores OTA-vision og vi vil åbne en dør for spillerne, så de oplevet liver i en samling før en landskamp - leveret af Hans Brun Larsen, tidligere landsholdstræner. Samlingen slutter af med en landskamp mellem rød og sort, som bliver optaget på video.

Program (med forbehold for ændringer)

Mødested:
Solrød FC
Tingsryds Allé 27A
2680 Solrød Strand

Træningsbaner:
Træningen vil foregå på kunstgræsbanen på Solrød Idrætscenter.

Fredag 13/8  
kl. 16.00 Velkomst og udlevering af Camp trøje til nye spillere (Klubhus)
kl. 16.30 Kamp (Kunst)
kl. 17.00 Frugtpause
kl. 17.15 Træningspas 1 - DE har bolden (Kunst)
kl. 18.30 Tak for i dag

 

Lørdag 14/8  
kl. 09.30 Mødetid Tingsryds Allé - omklædning (klubhus)
kl. 10.00 Træningspas 2 - VI har bolden (Kunst)
kl. 10.00 Foredrag for forældre: Spillerudvikling vs talentudvikling. Vi har inviteret Carsten Ginnerup Jensen fra DBU, som vil holde et indlæg om DBUs nye strategi for dansk børnefodbold, der skal flytte fokus fra ”klubben” i centrum til ”spilleren” i centrum
kl. 12.00 Frokost - spillerne spiser sammen (sandwich med kylling/bacon). Vi nævner menuen, da det er vigtigt at alle drenge får "brændstof til moteren"
kl. 13.00 Screening af spillere v/Jacob Hacke
kl. 14.00 Træningspas 3 - VI har / DE har (Kunst)
kl. 16.00 Foredrag for forældre: Børn er ikke miniature voksne - talenter er ikke elitesportsudøvere. Hvordan skaber man de bedste betingelser for at udvikle den enkelte spiller? Udfordringer og faldgrupper ...

Et panel bestående af Hans Brun Larsen (KROPPEN), Jacob Hacke (HOVEDET) og Christian Sørensen, Brøndby IF (KLUBBEN), vil drøfte DBU nye strategi og komme med deres bud på, hvilke udfordringer og fald grupper de ser, for at skabe et godt børnemiljø med "spilleren" i centrum.

Ordstyrer: Søren Jørgensen

kl. 16.00 Foredrag for spillerne: Hårdt arbejde slår talent.

Martinez startede sin fodboldrejse i Sandved/Tornemark, som U10 til Næstved, hvor han startede i gruppe C. Via MSC/MBA, NIFs Liga-hold til landholdstræning.

Hør Martinez egen beretning med mulighed for at spille spørgsmål.

kl. 17.00 Tak for i dag

 

Søndag 15/8  
09.30 Mødetid Tingsryds Allé
10.00-11.30 Træningspas 4 - Se sig selv i spillet (Kunst)
11.30 Frugtpause
11.45-12.15 Kamp (kunst)
12.30-13.00 Afslutning med spillere og forældre