BA training system

OTA training system

Vores ambition er at skabe et kvalitetstilbud for børnespillere, som bygger på tryghed, udfordringer og faglig viden ud fra ideen om, at TALENT ER IKKE NOGET MAN HAR, MEN NOGET MAN TRÆNER.

Vi har ingen optagelseskriterier, da ingen i børnefodbolden ved, hvem de bedste er. Omvendt har vi nogle forventninger til børnene og deres forældre, som deltager. Vi tror på, at forældrene bedst kender deres børn og ved om de kan ”leve” op til vores forventninger. Hvilke forventninger vi har kan man læse mere om på vores hjemmeside.

Level 0 træning

Spillere til vores fodboldakademi optages gennem vores level 0 træninger, som er åben for tilmelding af talentfulde fodbolddrenge i alderen 8-12 år (U8-U12). Tilmelding sker via vores hjemmesider.

Træningen finder sted løbende forskellige steder på forskellige tidspunkter. Deltagelse i træningen koster kr. 75,- pr. træningspas og betales i forbindelse med tilmeldingen til de enkelte træninger.

AKADEMI LEVEL

Vores AKADEMI LEVEL er åben for tilmelding af talentfulde fodbolddrenge i alderen 8-12 år (U8-U12), som brænder for at spille fodbold og som har lyst til lidt flere udfordringer end den normale træning.

Træningen på AKADEMI Level finder sted på vores mini sportscollege og mini børneakademi med 20 faste træningsdage efter vores OTA principper.

Træningen er opdelt i 4 level (level 3 – level 2 – level 1 - pro level).

De bedste spillere i level 1 har mulighed for at blive inviteret med til at deltage i vores PRO LEVEL CAMP. Deltagelse på PRO LEVEL CAMP giver mulighed for at deltage på vores øverste level - PRO level / PRO+ level.

PRO LEVEL CAMP

Optagelse på PRO LEVEL CAMP sker for de spillere, som har nået level 1 på vores akademier og som har udvist ekstraordinære færdigheder i vores level 1 træning og som har en OTA score på mindst 16.

PRO LEVEL CAMP afvikles over 2-3 dage på forskellige tidspunkter med 3-4 træningspas. Her åbner vi en dør for spillerne, så de oplevet livet i en samling før en landskamp. Samlingen slutter af med en landskamp mellem rød og sort, som bliver optaget på video.

Hver spiller får ligeledes på PRO LEVEL CAMP foretaget en vurdering, som optimere det bedste fra den traditionelle faglige spillervurdering med en sansemotorisk screening, som indgår i individuelle aftaler* gældende for en sæson ad gangen på vores akademier.

Målet er så ved hjælp af disse aftaler, at hver enkelt spiller får en optimal træning på vores PRO LEVEL, som er bygger på fakta og viden om den enkelte spiller, fremfor tror og fornemmelse.

Ligeledes er vurderingen på PRO LEVEL CAMP en adgang til vores PRO / PRO+, som er en overbygning for segmentet U13-U15.

*På vores PRO / PRO+ arbejder vi med hver enkelt spillers OTA vision. Da hver spiller, ikke er ens, vil vi arbejde individuelt med hver enkelt spiller ud fra teorien om Gagné DMGT-model.

Pro level Morgentræning

Optagelse på PRO LEVEL morgentræning sker for spillere, som har udmærket sig ekstra på vores level 1 og hvor vi sammen skønner, at en ekstra gang træning kan medvirke til at sætte ekstra udvikling på spillerens OTA-potentiale. Denne træning er fra 6.30 til 7.30 og afvikles i 3 puljer. Læs mere her ...

PRO+ LEVEL

Deltagelse på PRO LEVEL CAMP giver adgang til PRO+, som er en overbygning for segmentet U13-U15. Træningen faglige indhold vil være baseret på en videreførelse af BA training system med en overbygning af PRO Level, hvor spillerne skal kunne ”SE SIG SELV i spillet med og uden bold”.